Ontdek de kracht van Tarot!

Geloof jij in de tarotmagie? Ik wel, want de magie waar je vroeger in geloofde bestaat namelijk nog steeds. Het kan zijn dat je het  niet meer ziet omdat je verblind bent door de zorgen of negatieve gedachten. Wat houd je bezig? Graag zou je andere werk willen maar je weet niet hoe…, geld stroomt niet! Je kunt je perfecte partner niet vinden. Vaak ben je teleurgesteld en je hart is gebroken. De rekeningen kun je niet of nauwelijks betalen. Vrienden en familie waarderen je niet. Je leven is een puinhoop.

Ik herken precies waar je tegen aanloopt. Zelf had ik ook altijd de verkeerde vriendjes: of ze waren getrouwd of ze hadden hun leven niet op orde. Nu begrijp ik precies waarom ik deze mannen heb aangetrokken in mijn leven.

Persoonlijk hou ik niet van de kleur rood omdat dit de kleur van mijn bankcijfers was. Jarenlang leefde ik op het randje, had schulden en was er altijd te kort en ook stress. Slapeloze nachten waarin ik alleen op bed lag te huilen. Ook al haalde ik soms van mijn laatste zuurverdiende centjes de grootste cadeaus voor anderen. Nooit had ik het gevoel dat ik werd gewaardeerd. Totdat ik in aanraking kwam met de  videoreading van de Tarot!

ONTDEK VIDEOREADING
Jose La Fleur Tarot

Johanna is een lieve spontane vrouw die mij erg goed heeft geholpen met mijn levens vraagstukken. Ze is een zeer goed luisterend oor en verstaat haar vak. Ik kan uit ervaring zeggen dat ik de tarot consult kan aanbevelen.

José La Fleur, Mijn Huidspecialist
Gretha Tarot

Dit had ik even nodig van Johanna,luisterend oor. Goed advies en eerlijke ware woorden. Door haar eerlijke woorden zie ik de toekomst weer positief en sta ik weer wat sterker. Dank je Johanna en tot volgende keer😘😘

Gretha van der Heide

“Ik leefde niet ik was aan het overleven, van dag tot dag en van salaris tot salaris!”

De kracht van videoreading

De tarot heeft magie in mijn leven gebracht. Het inzicht en de stappen waar ik naar verlangde lagen zichtbaar in de kaarten. Eerlijk gezegd was het soms ook best confronterend omdat ik het liefst in mijn persoonlijke droom leefde. Om daar te komen moest ik eerst naar mezelf gaan kijken. De kaarten lieten mij datgene zien dat ik op dat moment precies nodig had om verder te kunnen groeien.

Wie je ook bent, waar je ook bent en wat je huidige omstandigheden ook zijn de magie van tarot geeft je inzichten en antwoorden waarmee jij verder kunt. Soms vertel ik jou niet wat je graag wilt horen maar wel wat je moet horen. Ik heb al duizenden mensen inzicht mogen geven videoreading en tarot.

ONTDEK VIDEOREADING

Ontvangen en geven

Ik kan je vertellen dat ik enorm veel geef aan anderen maar inmiddels ook aan mezelf. Ontvangen is vaak een dingetje voor ons vrouwen. Bij het gebrek aan geld, kan het soms zijn dat je jaloezie, teleurstelling, ongerustheid, twijfels of angst onbewust steeds groter worden. Je klaagt over geld, maakt ruzie over geld en/of hebt kritiek op de prijs. Je bent een ‘vechter’ maar ook aan het overleven en het kost jou elke dag veel energie.

Aan het geven hoef jij dan niets meer te leren, je weet al hoe dat werkt! Stel dat jij alles kan ontvangen wat je droomt. En dat je Nu mag gaan ontvangen! Je ontvangt de leukste partner in je leven, de fantastische baan waar je altijd al hebt van gedroomd, een rijk leven, niet alleen in geld maar ook dierbare vriendschappen, de magie in je leven dat wonderen geeft. Waar jou hart naar verlangt.

Tarotkaarten Tarotmagie

Liefde
 Waarom belt hij/zij me niet terug?
Kom ik de ware nog eens tegen?
Blijven we bij elkaar? 

Financieel 
Gaat het financieel beter worden?
Heb ik de juiste stap gezet?
Ik twijfel over mijn keuze?

Werk
Krijg ik die nieuwe baan?
Gaat mijn bedrijf succesvol zijn?
Is dit de juiste keuze ?

“Dankbaarheid is rijkdom, klagen is armoede.”
(gezangboek van de Christain Sciencekerk)

Lieve Johanna, door jou reikende hand te aanvaarden heb je me hernieuwd kennis laten maken met mezelf en mijn innerlijke wijsheid. Ik had nooit, maar dan ook echt nooit kunnen vermoeden dat ik er ooit nog eens mocht van gaan genieten.Dank je wel voor je begeleiding ♥ Dank je wel voor jou liefde voor de mens. Liefs Miranda ♥

Miranda Brinksma
Corrie Bilderbeek Tarot

Zonder op de klok te kijken ontving ik een adembenemende reading. Geweldig zakelijke adviezen, ze wist precies waar ik mee bezig was. Tips, die ik zeker ten harte ga nemen. Ook op het persoonlijk vlak wist ze me Alles te vertellen. Snappen zal ik het nooit maar hiermee zet je wel veel dingen “Op een rijtje” voor jezelf. Dat geeft rust Johanna Dijkstra jouw reading heeft me weer vele stappen vooruit gezet op mijn levenspad. Dank daarvoor.

Corrie Bilderbeek
Janny Zeinsta TAROT

Wat ben ik blij dat ik vandaag tot 1 van jou Tarot klanten hoorde. Wat hebben we een super gesprek gehad.  Je haalde precies naar boven wat ik eigenlijk in mijn achterhoofd al wist maar waar ik bevestiging over nodig had. Ook heb je mijn ogen geopend en heb je mij fijne tips gegeven. Dit was voor mij de eerste keer, maar beslist niet de laatste. Wat ben jij een prachtig en eerlijk mens. Ik ben het waard, maar jij meer dan dat. Ontzettend blij dat ik jou ben gaan volgen en gelijk al voelde ik dat jij iets bijzonders had. Dat bleek vandaag dan ook duidelijk. Nogmaals bedankt Johanna!

Janny Zeinstra

“Jij bent het waard, ik geloof in jouw! Nu jij nog”

Wanneer je jouw droombaan of droompartner wilt ontvangen zul je je best moeten doen en dankbaar moeten zijn wanneer die magische baan of partner op je pad komt. Hoe meer positieve energie je uitstraalt, hoe eerder je dit mag ontvangen. Klinkt simpel, maar het werkt echt!

Magische droomleven binnen handbereik

Wanneer je de magie van het ontvangen echt begrijpt dan heb je je magische droom leven in handbereik. Dit werk doe ik al jaren en schitter hiermee in de buitenwereld. Met als resultaat ik ben schuldenvrij en kijk elke dag naar de groene cijfers op mijn bankrekening. Zelfs de kleur rood begin ik mooi te vinden omdat ik dit niet meer vergelijk met mijn bankrekening. Elke dag sta ik op met een blij gevoel van dankbaarheid en ontvang de mooiste cadeautjes, bossen bloemen, auto en geld. Ik leef mijn droomleven! En jij?

Er zijn momenten in het leven dat we hulp, steun of raad van anderen nodig hebben. Via de videoreading met Tarot leer ik je inzicht te krijgen in oude patronen en hoe jij een nieuwe versie van jezelf gaat ontvangen.

Ik kijk er naar uit om ook voor jou een videoreading tarot te geven. De inzichten die jij nodig hebt om je weer fantastisch te voelen en je dromen werkelijkheid te maken. Bevrijd je hart en ontdek de kracht van de videoreading met Tarot.

Alles wat je kunt bedenken, kun je waarmaken!
Alles is mogelijk wanneer je het ziet!

Ik vind dat overvloed voor iedereen is. Ik gun mezelf het beste, jij ook? Gewoon doen waar je blij van wordt! Wacht niet op morgen: plan je videoreading vandaag! Alles wat je aandacht geeft groeit. Wat jij in gedachten hebt is mogelijk. Twijfel nooit aan jezelf. Met enthousiasme en humor geef ik je inzichten. Vanuit een positieve mindset en persoonlijke kracht. Haal uit het leven wat jij voor ogen hebt. Laat je inspireren!

Volg je hart, ja je eigen hart! En niet meer de verlangens en dromen van een ander. Je weet dat de wet van aantrekking werkt. Er is alleen één probleem. Hij werkt nog niet voor jou! En je vraagt je vaak af waarom niet voor mij? Ontdek de kracht van de videoreading met Tarot!

Ik kijk er naar uit je te spreken
Vraag hier de prijslijst aan
en hoe ik te werk ga!STERRENBEELDEN READING

FINANCIELE LEGGING VOOR ALLE STERRENBEELDEN

💶🦄💖 TIMESTAMP FINANCIELE LEGGING VOOR ALLE STERRENBEELDEN ZIE MIJN FACEBOOK 💶🦄💖   https://youtu.be/AAyA_Uxr-s0 💶🦄💖 DANK JE WEL VOOR HET KIJKEN EN TERUG KIJKEN EN NIET TE VERGETEN HET DELEN! TOT [...]

JOHANNA IN DE PERS