Ontdek de kracht van Orakelkaarten!

Orakelkaarten

Mijn grootste droom was dat ik over twee jaar een zelfontworpen kaartendeck op de markt zou brengen. Dit is dankzij het manifesteren en luisteren naar de signalen die op mijn pad kwamen vrij snel werkelijkheid geworden. En wat ben ik trots. Het orakelkaartendeck “volg je hart” is uniek, warm en krachtig. De kleuren geven je energie en vrolijkheid. Met dit kaartendeck ontvang jij antwoorden op al jouw vragen en nog veel meer.

Over de illustrators
Dankzij deze fantastische illustrators Kirsten Veltman, Levy Boorsma, Rika Kamstra en Julia Sijtsma is mijn droom werkelijkheid geworden. Hiervoor ben ik hen enorm dankbaar. Volg je hart en manifesteer je dromen.

Waarom 66 kaarten?
Het kaartendeck bestaat uit 66 kaarten. Elke afbeelding op de orakelkaart is een boodschap of patroon welke jouw aandacht vraagt.  Voel en ervaar dit magische kaartendeck door het te gebruiken.
Het Engelengetal 66 is een boodschap van de engelen om geloof en vertrouwen te houden in het universum. De engelen helpen, begeleiden en ondersteunen jou met het manifesteren van jouw dromen en verlangens.

Waarom dit kaartendeck
Het kaartendeck geeft jou kracht, inspiratie, zelfvertrouwen en het luisteren naar je intuïtie wordt vergroot. Wanneer jij je hart volgt komt er iets positiefs in beweging. Je bent aangetrokken tot dit kaartendeck, omdat jij meer je eigen hart wilt volgen. Wanneer jij dagelijks met dit kaartendeck werkt, zal je zien dat jij in staat bent vanuit jouw hart krachtige keuzes te maken. Je bent nooit alleen en jij voelt je gesteund door het universum.

MELD JE AAN VOOR DE WACHTLIJST ORAKELKAARTEN

“Reactie’s van klanten

Reina Kist orakelkaarten
Dorien Halenbeek Orakelkaarten
Melissa Gewoon Orakelkaarten
Chantal Keijnenmans Orakelkaarten

Alle orakelkaarten zijn uitverkocht!
Zodra er weer nieuwe orakelkaarten zijn gemaakt
dan zal ik dit op social media delen.
Nog even geduld!

MELD JE AAN VOOR DE WACHTLIJST ORAKELKAARTEN

JOHANNA IN DE PERS