Het geheim van overvloed

We leven op dit moment in een bijzondere wereld. We denken onszelf vast in de hoe’s en de angsten. Dan raak je soms een beetje de weg kwijt, je word boos en kortaf tegen jezelf en je omgeving. Je verliest jezelf soms een beetje wie je werkelijk bent.

Doordat je vanuit angsten denkt zie je weinig tot geen mogelijkheden meer. Dit is eigenlijk best zonde want er zijn altijd mogelijkheden. De oplossing ligt soms dichterbij dan jezelf denkt.

Kies je voor liefde of voor angst? 

Misschien ken je de kracht van manifesteren al, alleen lukt het nog niet altijd om dit werkelijk toe te passen of toe te laten en heb je soms het gevoel dat het jou niet is gegund  waardoor je het voor jezelf moeilijk maakt en dat je er geen tijd of geld voor hebt.

Niks is minder waar!
Ik durf te zeggen dat als jij iets wilt dat het werkelijkheid kan worden. Niks is onmogelijk als je het mogelijke ziet.

Zelf heb ik bij de voedselbank mijn boodschappen gedaan. Ik weet hoe het is en hoe het voelt wanneer je geen geld hebt en wacht dat er weer iets wordt gestort.. Ik was aan het overleven in plaats van leven, leefde van salaris tot salaris;  had grote schulden dat wil je niet weten. Elke dag stond ik in het rood; kon geen rode kleding dragen want dat herinnerde mij aan de schuld bij de bank!

Achteraf  ben ik  zo dankbaar dat ik in die shit periode heb gezeten. Door deze ervaringen ben ik nieuwe wegen gaan zoeken en leef op dit moment mijn mooiste leven. En ja, ook ik ben via Hong Kong naar mijn missie gegaan, heb wegen genomen dat achteraf misschien niet zo had gehoeven maar blijkbaar ben ik iemand die graag mag reizen en mijn eigen hart mag volgen.

Ik ga jou het geheim van overvloed geven. Hoe jij het beste uit jouw leven kan halen. Misschien ben jij ondernemer of wil je voor jezelf beginnen. Misschien denk je  ‘ik heb geen geld’, ik kan je vertellen dat er geld in overvloed is, ook voor jou! Hoe? Ik neem je 8 dagen mee in overvloed en ik laat je het positieve van het leven zien. We gaan het hebben over zelfliefde  en dat er geen foute keuzes bestaan etcetera. Laat je verassen  en het kost je maar één kop koffie per dag. Ik heb het bedrag met opzet laag gehouden zodat iedereen kan meedoen en ik wil hebben dat je dit serieus neemt voor jezelf.

Elke dag ben ik live in de besloten facebookgroep. Kan je er niet bij zijn, geen probleem, je kunt het altijd terug kijken. Het enigste dat je hoeft te doen is de opdrachten serieus nemen en een pen en papier elke dag bij de hand. Ontdek je eigen overvloed door je hart te volgen.

Volg je hart en doe acht dagen mee met het geheim van overvloed ontvangen: van 22 januari tot 30 januari.

Deel het bericht zoveel mogelijk en tag mijn naam erin want in de live verloot ik bijzondere mooie cadeaus: Videoreading t.w.v € 55,00 en een verassing dit deel ik later in de groep.

En wanneer er meer dan 100  mensen meedoen verloot ik  het grootste cadeau: de online training manifesteren kun je leren t.w.v € 888,00
Deel dit zoveel mogelijk met je vrienden, netwerk en wie weet maak jij kans tijdens ontdek overvloed op de online training manifesteren kun je leren.

Alles wat je kunt bedenken, kun je waarmaken!
Alles is mogelijk wanneer je het ziet.

Ontdek overvloed in zelfliefde

Ontdek overvloed in zelfliefde

22 januari t/m 30 januari

Elke dag nieuwe opdrachten

Ik geef persoonlijke tips & advies

€ 22,00