Het geheim van overvloed

We leven op dit moment in een bijzondere wereld. We denken onszelf vast in de hoe’s en de angsten. Dan raak je soms een beetje de weg kwijt, je word boos en kortaf tegen jezelf en je omgeving. Je verliest jezelf soms een beetje wie je werkelijk bent.

Doordat je vanuit angsten denkt zie je weinig tot geen mogelijkheden meer. Dit is eigenlijk best zonde want er zijn altijd mogelijkheden. De oplossing ligt soms dichterbij dan jezelf denkt.

Kies je voor liefde of voor angst? 

Misschien ken je de kracht van manifesteren al, alleen lukt het nog niet altijd om dit werkelijk toe te passen of toe te laten en heb je soms het gevoel dat het jou niet is gegund  waardoor je het voor jezelf moeilijk maakt en dat je er geen tijd of geld voor hebt.

Niks is minder waar!
Ik durf te zeggen dat als jij iets wilt dat het werkelijkheid kan worden. Niks is onmogelijk als je het mogelijke ziet.

Zelf heb ik bij de voedselbank mijn boodschappen gedaan. Ik weet hoe het is en hoe het voelt wanneer je geen geld hebt en wacht dat er weer iets wordt gestort.. Ik was aan het overleven in plaats van leven, leefde van salaris tot salaris;  had grote schulden dat wil je niet weten. Elke dag stond ik in het rood; kon geen rode kleding dragen want dat herinnerde mij aan de schuld bij de bank!

Achteraf  ben ik  zo dankbaar dat ik in die shit periode heb gezeten. Door deze ervaringen ben ik nieuwe wegen gaan zoeken en leef op dit moment mijn mooiste leven. En ja, ook ik ben via Hong Kong naar mijn missie gegaan, heb wegen genomen dat achteraf misschien niet zo had gehoeven maar blijkbaar ben ik iemand die graag mag reizen en mijn eigen hart mag volgen.

Ik ga jou het geheim van overvloed geven. Hoe jij het beste uit jouw leven kan halen. Misschien ben jij ondernemer of wil je voor jezelf beginnen. Leef jij je mooiste leven nog niet maar je voelt dat het mogelijk is. Alleen HOE? Misschien denk je  ‘ik heb geen geld’, ik kan je vertellen dat er geld in overvloed is, ook voor jou! Hoe? Ik neem je 2 dagen mee in overvloed en ik laat je het positieve van het leven zien. We gaan het hebben over zelfliefde  en dat er geen foute keuzes bestaan etcetera. Laat je verassen.

Elke dag ben ik  vanaf 11:00 uur live in de besloten facebookgroep. Ik ga zo lang door met de live dat ik jouw vraag heb beantwoord. Het enigste dat jij hoeft te doen is de opdrachten serieus nemen en een pen en papier elke dag bij de hand. Ik neem jou persoonlijk mee en laat jou persoonlijk zien wat er wel mogelijk is.  Ontdek je eigen overvloed door je hart te volgen.

Deze training is alleen voor jou als jij een doorzetter bent, niet wilt opgeven en alleen nog niet weet hoe jij je droom kan manifesteren.
Volg je hart en doe de twee dagen mee met het geheim van overvloed ontvangen: van 10 en 11 april.

Alles wat je kunt bedenken, kun je waarmaken!
Alles is mogelijk wanneer je het ziet.

Ontdek overvloed in manifesteren

10 april en 11 april

Elke dag nieuwe opdrachten

Ik geef persoonlijke tips & advies

€ 99,00