Wil jij leven in overvloed en ben jij klaar met jouw leven in te korten? Wanneer jij je eigen leven kunt manifesteren, ben jij dan tevreden met jouw leven zoals het nu is? Heb jij de leukste baan, woon jij in je droomhuis? Of weet jij dat er meer uit het leven te halen is, maar loop je vast in hoe dit nu verder moet.  Manifesteren is het mooiste wat ik in mijn leven heb ontdekt. Het is niet lui op je achterwerk zitten voor netflix. Het is topsport en een topsporter traint elke dag om zijn resultaten te behalen en te verbeteren. Manifesteren gaat op dezelfde wijze. Als jij een wens hebt gemanifesteerd wil je steeds een stapje verder en meer.

Vaak hoor ik mensen zeggen oh maar dat weet ik al…tja hoe kan het dan dat men zijn droomleven nog niet leeft? Weten en doen zijn twee verschillende dingen. Ik leer jou om te doen. Jij leert jezelf volledig te omarmen, maar ook wat je minder mooi vindt aan jezelf. Want misschien ligt daar jouw grote manifestatiekracht. Jouw droomleven creëren begint bij jezelf. Creëer je eigen werkelijkheid. Alles wat je aandacht geeft ga jij ontvangen. Onderneem actie en laat de wet van aantrekking voor jou werken. Kansen en mogelijkheden komen op je pad als jij actie stappen zet.

Alles wat je kunt bedenken, kun je waarmaken!
Alles is mogelijk wanneer je het ziet.

Ik kan je wel duizend verhalen vertellen over manifesteren, maar jij moet het wel zelf voelen en doen. Wanneer ik iets bedenk dan wordt het een succes. Alles wat ik aandacht geef dat groeit. Soms heb ik ook net als jij een slechte dag, dan neem ik even tijd voor mijzelf. Ik ga de natuur in waar ik mijn rust vind en komen er dan nieuwe ideeën boven borrelen. Bij thuiskomst voel ik mij weer opgeladen en ontspan ik nog even met een cappuccino. Daarna kan ik het niet laten om weer te gaan knallen.

Misschien blik jij nog wel eens terug naar het verleden. Maar terugkijken waarom er iets fout is gegaan, daar kan je niets meer aan veranderen.  Je leeft hierdoor niet in het nu. Ik neem jou een klein stukje mee, hoe ik er jaren geleden bij zat. Ik had een baan in loondienst, voerde mijn werkzaamheden uit, maar nooit met veel plezier. Mijn energie kon ik niet kwijt en raakte de grip op financiën kwijt. Ik had schulden en was ontevreden met mijn leven. Toen ik in aanraking kwam met de wet van aantrekking ging er een wereld voor mij open. Ik kan het soms nog steeds niet geloven dat dit werkelijkheid is. Ik word nu elke ochtend wakker met grote glimlach op mijn gezicht, mijn werk is mijn passie. Overvloed is mijn werkwoord.  Alles wat mijn gedachten bedenken en mijn hart voelt ga ik van in actie! Dat is voor mij manifesteren. Ik ben één met het universum en de cadeautjes vliegen mij om de oren. Ik vertrouw op mijn intuïtie en maak krachtige keuzes vanuit mijn hart. Ik heb fantastische mensen om mij heen en ik ben zoals ik ben. Geloof in jezelf dat is je grootste manifestatie kracht.

Durf moeilijke keuzes te maken en het word makkelijker!

Stel je voor…..?

 • Meer zelfvertrouwen in je keuzes en jezelf

 • Duidelijkheid over de richting de jij wilt inslaan

 • Loskomen van negatieve gedachten en angsten

 • Dat jij de persoon mag zijn die je wilt zijn

 • Meer vrolijkheid en dankbaarheid voelen

 • Je hebt weer vertrouwen in de toekomst

 • Je voelt je niet meer schuldig

 • Jij durft krachtige keuzes te maken

 • Vertrouwen dat je nooit alleen bent

 • Manifestaties die werkelijkheid worden

 • Verbinding maken met je unieke intuïtieve gave

 • Dat jij elke dag stralend de dag begint

Leren

Ontdekken

Mindset

Zelfvertrouwen

Pippi Langkous

Dankbaarheid

Vreugde

Loslaten

Creativiteit

Wensen

Magie

Manifesteren

Leren
Je ontdekt je eigen kwaliteiten. Je leert krachtige keuzes te maken,
positief te denken en hoe jij het beste uit je leven haalt.

Ontdekken
Je gaat ontdekken dat er veel meer uit het leven te halen is dan wat je tot nu toe hebt bereikt.
Jij zult versteld staan wat de mogelijkheden zijn.

Mindset
Struggle jij soms met onzekerheid, motivatie en is je enthousiasme soms uit het niets verdwenen.
Hier leer je weer balans te krijgen in je leven, werk en relaties.

Zelfvertrouwen
Ontdek de kracht van je gedachten.
Jouw zelfvertrouwen groeit en je manifestaties worden werkelijkheid.

Pippi Langkous
Mijn grootste voorbeeld is Pippi Langkous. Ik leer jou je eigen Pippi ontdekken.
Uitspraak Pippi: Ik heb het nog nooit gedaan, denk wel dat ik het kan.

Dankbaarheid
Jij bent nu dankbaar voor wat je hebt.
Als ik je vertel dat je dankbaarheid groter wordt en je meer zult voelen, zal het universum voor jou gaan werken.

Vreugde
Geniet van elke dappere stap die je zet tijdens de training.
De weg naar jouw mooiste leven is met vreugde en plezier en vol zelfvertrouwen.

Loslaten
In de training leer ik je praktische stappen zetten, hoe jij oude overtuigingen kunt loslaten.
Dit is zo’n krachtige tool, die jij op ieder moment kunt inzetten.

Creativiteit
Leer hier creatief te zijn samen met het universum.
Soms komt het universum met iets heel anders op je pad dan jijzelf had kunnen bedenken.

Wensen
Je wensen zijn dichterbij dan jezelf denkt.
Ze komen wanneer jij er klaar voor bent. Het universums is er klaar voor en jij?

Magie
Leer de magie van het leven ontdekken.
Dankbaarheid is de kortste weg naar geluk. Als ik het kan dan kan jij het ook!

Manifesteren
Wat wil jij manifesteren? Wie of wat houd je tegen?
Ik leer elke dag en geniet van mijn succesvolle momenten die ik deel met mijn omgeving.
Ik begin stralend de dag en mijn energie is sky high.

Ik heb mij een tijdje geschaamd voor mijn overvloed omdat ik niet meer of minder ben dan jij. Maar geloof mij, als ik het kan dan kan jij het ook!

Manifesteren kun je leren

Rich people learn and grow, Poor people think they already know  T.Harv Eker

Jacelien Wijchers

Via fb kwam ik in contact met Johanna. Op een geven moment heb ik een videoreading aangevraagd. Met de uitwerking hiervan was ik heel tevreden. Niet snel daarna kwam de mogelijkheid om de training Manifesteren kun je leren te gaan volgen. Helemaal in je eigen tempo. Eerst was ik best wel sceptisch maar al naar mate de datum dichterbij kwam werd ik steeds enthousiaster. Ik was zelfs thuis aan het zingen: manifesteren kun je leren nanana nanana. Nu na bijna 2 maanden onderweg ben ik heel blij. Ik sta positiever in het leven, krijg complimenten en ga steeds beter zien hoe het manifesteren werkt en wat het kan brengen. De positiviteit van Johanna is aanstekelijk. Als ik naar een video van Johanna luister voel ik de energie in mijn lijf stromen. Hoe bijzonder. Echt een aanrader. Dank Johanna dat je deze training bent gaan geven. ❤️ Liefs, Jacqueline

Jacqueline Wijchers

Ik ben super blij dat ik de kans kreeg om de cursus, “manifesteren kun je leren” te volgen Ik wist eerst niet wat ik qua inhoud mocht verwachten maar wauw wat was ik aangenaam verrast door de positieve professionele aanpak van onze coach Johanna, mijn leven ervaart een volledige metamorfose in de zin van : zo had ik het op mijn eentje nooit bekeken, je krijgt controle over jezelf, je doen en laten krijgt een zodanige boost in de positieve richting dat je de negatieve gedachten leert verbannen en tal van nieuwe liefdevolle uiterst interessante inzichten je pad kruisen. Het geluk lacht mij toe, oké met vallen en opstaan maar goed ondersteund door onze coach die je steeds ten alle tijden steunt en bij staat, je bent nooit meer alleen in moeilijke situaties, dankzij Onze zorgzame begripvolle lieve Johanna

Marie-Rose Neirinck
Miranda Brinksma

Lieve Johanna, door jou reikende hand te aanvaarden heb je me hernieuwd kennis laten maken met mezelf en mijn innerlijke wijsheid. Ik had nooit, maar dan ook echt nooit kunnen vermoeden dat ik er ooit nog eens mocht van gaan genieten. Dank je wel voor je begeleiding ♥ Dank je wel voor jou liefde voor de mens. Liefs Miranda ♥

Miranda Brinksma

Manifesteren kun je leren

Manifesteren kun je leren is een online-jaartraining en is via tablet, laptop of mobiel te volgen.
De training bestaat uit 53 video’s met opdrachten. Alles volg je in je eigen tempo! Jij leert alles wat je moet weten van en over manifesteren.

Online Manifesteren

Er is een besloten facebookgroep met gelijkgestemden.
In de live Q en A geeft Johanna jou inzichten en worden jouw persoonlijke vragen beantwoord. Het is Johanna’s favoriete onderdeel om met jou in contact te zijn. In de besloten groep waar jij jezelf kunt zijn, stimuleren de medecursisten elkaar. De facebookgroep versnelt jouw groeiproces.

Soms trekt Johanna een orakelkaart voor de groep uit haar zelfontworpen kaartendeck ‘volg je hart’. Laat je verassen door Johanna’s spontaniteit. Het zal je energie en creativiteit hooghouden.

Bij het starten van de training zitten drie cadeautjes. Soms komt Johanna ook extra live in de besloten facebookgroep met nieuws of een verassing. Manifesteren kun je leren is een compleet pakket. Jij hebt zelf de regie in handen.

Het is allemaal zo simpel. Alleen wij mensen maken het ons zelf soms zo moeilijk. Johanna leert jou hoe jij je mooiste leven kunt manifesteren. Jij hoeft alleen jezelf serieus te nemen en te gaan voor de doelen die jij stelt.

Volg je hart en zeg jaa, ik doe mee!

Alleen Manifesteren

 • 53 video’s € 5555,00

Nu € 2.222,00

JA, IK DOE MEE!

Samen Manifesteren

 • 53 video’s € 5.555,00

 • Besloten facebookgroep met gelijkgestemden € 999,00

 • Verassingen  € 333,00

Nu € 4444,00

JA, IK VOLG MIJN HART EN DOE MEE!