Ontdek de kracht van Manifestatieboost!

Jij bent al bekend, hoe jij kleine wensen manifesteert. Dit heeft jou enthousiast gemaakt, alleen je blijft nu hangen in het manifesteren van kleine wensen. Jij bent toe aan een manifestatie boost, waar jij groot gaat manifesteren. Je weet al wat je wilt, alleen HOE, daar loop jij in vast. Jij hebt iemand nodig die jou stimuleert in je dromen. Je wilt nu stappen zetten om een actieplan te bedenken, zodat jij jouw droomleven manifesteert.

Zelf ben ik een groot manifestator. Ik bedenk een manifestatie en binnen een paar dagen is het ook realiteit. Eén van die wensen was een zelfontworpen kaartendeck, die ik in 2022 wilde gaan realiseren. Ineens kwamen er mogelijkheden op mijn pad, waardoor het in 2021 al realiteit is geworden. Zo manifesteerde ik ook, dat ik samen met een bekende Nederlander een live wilde doen. Hoe wist ik nog niet maar binnen 24 uur kreeg ik een aanbod om samen met Emile Ratelband live te gaan op Club House. Mijn online jaartraining “manifesteren kun je leren” is een groot succes. Ik ben een groot manifestator omdat ik niet op mijn achterwerk netflix zit te kijken, maar omdat ik in actie kom om mijn droomleven werkelijkheid te maken.

Sandra Tërstena-Jack Manifestatieboost

Wanneer je vast loopt in het creëren van je grootste wens of droom, dan is de manifestatie boost echt een aanrader. Ik wil graag een succesvol massagebedrijf!
Op de wijze hoe Johanna mij heeft aangepakt, werden mijn blokkades en angsten blootgelegd. Ik kreeg tools aangereikt, waardoor ik nu weer stappen zet en actie onderneem om mijn bedrijf succesvol te maken.  Ik heb daadwerkelijk een boost gekregen om mijn wensdroom te verwezenlijken.🙌🏼😊🙌🏼 Groetjes, San

Sandra Tërstena-Jack , Massagesalon
Christine Feenstra Manifestatie Boost

Ik heb met de manifestatieboost meegedaan om te leren nog groter te manifesteren. Johanna is echt een topper ze neemt de tijd voor om alles goed uit te leggen. Ik heb geleerd hoe ik zelf nog beter en groter kan gaan manifesteren met goede tips. Ik heb van Johanna geleerd om zeker positief te blijven zodat alles dan ook positief op je pad komt. Ben zo blij met deze nieuwe  ontwikkeling dat ik op deze manier zeker door ga met manifesteren. Voel me er echt gelukkiger door.

Christine Feenstra
Jose La Fleur Manifestatieboost

Johanna is een lieve spontane vrouw die mij erg goed heeft geholpen met mijn vraagstukken. Ze is een zeer goed luisterend oor en verstaat haar vak. Ik kan uit ervaring zeggen dat ik de manifestatie boost kan aanbevelen.

José La Fleur
Isabel de Smet

Voor mij persoonlijk was deze manifestatieboost echt fantastisch. De energie die ik er van kreeg was enorm. Ik heb nu nog harder de boost om te manifesteren. Enorme pieken. Ook hier heb ik weer veel uit bijgeleerd. Het is echt top! Een echte aanrader!

Isabel de Smet

“Dankbaarheid is rijkdom, klagen is armoede.”
(gezangboek van de Christain Sciencekerk)

Ben jij toe om groot te manifesteren? Heb jij het lef om te doen waar jij gelukkig van wordt en ben je sterk genoeg om de kritiek van anderen achter jou te laten. Dan is de manifestatie boost wat jij nodig hebt.

Wat krijg je bij de manifestatie boost
Twee maanden lang plug jij je in op mijn energie, zodat jij net als ik kansen en mogelijkheden ziet om je droom werkelijkheid te maken.

1e maand
Een live kennismaking gesprek. Jij verteld wat je droom is en waarom het nog niet is gelukt. Ik help jou om je grote manifestatie droom werkelijkheid te maken. Houdt er rekenschap mee dat dit gesprek anderhalf tot twee uur duurt. Zorg ervoor dat je niet wordt gestoord. Ik haal het beste uit jezelf naar boven. Dit doe ik met mijn mediamieke gave die jij er gratis bij krijgt, omdat ik meteen voel of je wordt uitgedaagd of jezelf nog klein houdt.  Ik daag je uit, zodat jij echt kan knallen. Daarna laat ik jou 14 dagen los om met de aangereikte tools aan de slag te gaan en je droom werkelijkheid te maken. Na deze 14 dagen gaan we samen sparren hoe het is gegaan en wat nog beter kan.

2e maand
Gaan we samen weer live om te kijken en te bespreken hoe de eerste maand is gegaan. Wij kijken ook naar wat je al hebt bereikt en nog beter en groter kan. Dit derde gesprek van de manifestatie boost gaan we nog meer de puntjes op de i zetten.  Na dit gesprek laat ik je weer veertien dagen los om je droom stappen verder te manifesteren. Na deze 14 dagen hebben we een eind gesprek om te kijken hoe het gaat en waar ik jou nog tips kan mee geven.

Na deze sessies weet je:

  • Wat je wilt manifesteren, jij hebt jouw droom helder en je doelen op papier

  • Angsten loslaten en durf jij de sprong naar jouw droom leven te manifesteren

  • Jouw droomdoelen en stappen zijn helder om in actie te blijven

  • Je voelt een boost om er nu voor te gaan.

  • Jouw positiviteit en je energie zijn niet meer te stoppen.

Bonus
Je ontvangt bij het eindgesprek een bonus persoonlijke tarotsessie uit mijn zelfontworpen kaartendeck “volg je hart” t.w.v € 55,00

Ben jij toe aan een persoonlijke manifestatie boost € 333,00. Jij weet wat je wilt en je hebt het lef om stappen te ondernemen.

JA, IK HEB DEZE BOOST NODIG! IK DOE MEE!

“Jij bent het waard, ik geloof in jou! ”

JOHANNA IN DE PERS