Ontdek jouw geldmindset
Jouw mindset bepaalt voor 80% hoe jij in het leven staat en 20% welke emotie jij eraan geeft. Misschien gaat het nu in je leven niet zo goed of wil je juist méér uit je leven halen? Twijfel je soms over jezelf waarom heb jij nog niet die rijk gevulde bankrekening hebt? Alles heeft te maken met Mindset!

Geld in overvloed
Hoe zou het voor jouw zijn als je geen zorgen meer hoeft te maken over je geldstroom. Dat je in overvloed mag ontvangen. En niet meer hoeft te denken in te korten? Alles is mogelijk zo lang jij er maar in gelooft! Als het nu je privé leven is of je onderneming waar jij méér geld in wilt ontvangen alles begint bij de eerste stap en die ga ik jouw leren in deze unieke training.

Alles is mogelijk zo lang jij er maar in gelooft!

Waarom deze training uniek is
Ik heb zelf jaren in de schulden gezeten en geleefd in te korten. Ik weet precies hoe jij je NU voelt en je weet dat er méér mogelijk is. Alleen hoe? Daar loop je nu in vast. Ik weet hoe jij de wet van aantrekking voor je kan laten werken. Toen ik dit ontdekte en nu een rijk leven leef en kan doen wat ik wil.
Gun ik dit jouw ook! Een rijk en liefdevol leven en dat jij elke dag met positieve energie geld leert manifesteren!

De training kan je in je eigen tempo doen en ik geef je de waarde die jij verdiend. Geen moeilijk gedoe!
Als ik het kan, dan kan jij het ook!

Leer geld manifesteren is een programma met 4 modules, ​online lessen, video’s, en opdrachten.
Bij de start van het programma krijg je online toegang tot alle materialen waaronder de  filmpjes met uitleg en verdiepende opdrachten.
1 september 2021 start de online training leer geld manifesteren en je kan de training volgen in je eigen tempo.

Ben jij klaar voor een leven in overvloed?

Leer Geld Manifesteren

Geld manifestatiespreuken

Aanbieding € 111,00

JAA, IK DOE MEE!