Johanna Dijkstra

 Fuck this world,  I’m going to Wonderland!

Johanna is mijn voornaam sommige vrienden noemen mij Jo.  Vanaf het moment dat ik kan spreken nooit weer mijn mond gehouden. Op 08-08-2008 heb ik gekozen voor het ondernemerschap. Met mijn enthousiasme, directheid, flexibiliteit en openheid help ik anderen.

Als kind was ik al aan het manifesteren. Zeiden mijn ouders dat iets niet mogelijk was, dan zorgde ik dat het lukte. Dit is (on)bewust en later bewust altijd doorgegaan. Het feit dat ik diabetes heb, heeft mij geleerd te denken in kansen en mogelijkheden. Oplossingen zoeken voor de uitdagingen die op mijn pad komen. Door deze mindset heb ik mijn diabetes nooit als een beperking gezien. Ik heb gemanifesteerd dat ik op tv zou komen bij Anita Witzier in het programma Dokters vs Internet en dat is gelukt. Ik heb daarnaast mijn huis gemanifesteerd, als ook mijn bucketlist en zichtbaarheid in diverse landelijke tijdschriften. Zoals ik zelf in het leven sta, zo werk ik ook met jou.

Mijn enthousiaste nieuwsgierigheid geeft mij het lef en mijn nuchtere kijk op het leven geeft mij het plezier om de doener die ik ben met humor opgewekt door het leven te gaan. Eerlijkheid en elkaar de liefdevolle aandacht geven staan voor mij op nummer 1. Ik heb een passie voor mensen, dieren en stoere auto’s. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie, vrienden en inspirerende en motiverende mensen. In de zomer ben ik veel buiten te vinden, wandelen, sauna, terras. Gezelligheid vind ik erg belangrijk.

enthousiast – lef – nieuwsgierig – nuchter – eerlijk – aandacht – opgewekt – doener – humor – positief – uitdagen

Persoonlijke aandacht die werkt!

JOHANNA IN DE PERS